Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na letišti byl dobrý ředitel (jméno si bohužel neumím vybavit) a výsledky hospodaření byly dobré. Pak to začátkem nového tisíciletí "vzali do rukou" politici Tvrdíkem počínaje a výsledek je takový jaký je.

10 0
možnosti
JC

Ten ředitel se jmenoval Kula  a byl to odborník.

5 0
možnosti
PV

Tvrdík nebyl sice bůhvíjakej manažer ale za jeho ery se aspon aerolinky rozsirovaly, meli nevetsi pocet destinaci. Po Tvrdikovi uz to byl jenom vyprodej a dnes aerolinky nevlastni vubec nic, krome par letadel na leasing. Proto taky tak smesna cena. Podle me je lepsi mit velkou flotilu, litat na plno mist a byt ve ztrate nez nemit nic a byt ve ztrate taky. Z tohoto pohledu tvrdik nevypada zase tak neschopnej.

0 13
možnosti
PG

nic ve zlém, ale právě některé nákupy letadel, pro ČSA absolutně nevhodných "nastartovaly" zánik ;-( a hlavní vinu bych hledal právě u Tvrdíka - dál už to byl "Titanik", kdy si všichni jen mazali "med kolem huby" a rozdávali si prémie za to, že jen pomalounku rozprodávali majetek - teď už není z čeho brát, takže bohužel i nabídka korejců je dost dobrá ...

10 0
možnosti
HBM

Ještě by chlapci mohli popřemýšlet o tom, prodat značku OK. Tu od nás od konce války chtějí Američané a další. To je také obchodovatelné. Z toho by taky něco káplo!

2 0
možnosti
ML

CSA projedly podstatu. Nejdriv si na nich spravil reputaci luftjarda a pote je dodelal sikovny jupik. Neni lepsiho (vlastne horsiho) prikladu toho, kdyz se stat domniva, ze jim dosazeny "podvojny" ucetni dokaze bez exaktnich zkusenosti ridit stredne velky podnik s provoznim ziskem. Jedine reseni se nabizi - stat by nemel nikdy a nikde podnikat, protoze to neumi a neni k tomu zarizen, protoze odmita trh a mysli si, ze se to nejak da zaridit. CSA se ted mozna vrati k zisku, nicmene kazdeho danoveho poplatnika to bude stat 5.000 kc. Diky za shrnuti, je uzitecne to videt takhle serazene za sebou. Kdyz jsem vcera slysel ministra financi rozplyvat se nad skvelou dohodou s Korejci, chtel jsem mu polozit hypotetickou otazku, co hodla udelat pro napraveni takove ztraty. Mozna by jeho odpoved mohla znit asi tak, ze to resi kreativnim zvysenim dani. Kdyby to nebylo k placi, bylo by to k smichu. Proste mame takove politicke vedeni, jake si zaslouzime.

7 0
možnosti
HBM

Kupředu, levá, kupředu, pravá, je to jedno! Rodinné stříbro je v...Koreji!!

Díky za článek. Smutné!;-€

4 0
možnosti
KN

Perfektně jste to sestavil, např. milion rodin ovšem čeká letos exekuce, ostatní taky nevědí kam dřív skočit, takže tohle už ani nevnímají a tak soudruzi budou v klidu řádit ještě více než jejich předchůdci do roku 1989 -pokud to tedy nejsou jedni a ti samí

7 1
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2296x
Agent s teplým deštěm. Co jiného je "marketingový poradce"? Ale když mě to baví... (www.marketeers.cz)

Seznam rubrik