Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^...Dobře napsáno. Party politických podvodníků a všehoschopných vyžírků jsou stále na tahu a co nevidět začnou brát i tam, co nic už není.:-/

2 0
možnosti
Foto

takhle se nám to sčítá - miliarda k miliardě a bude z toho státní bankrot. Z něj zase zloději vyjdou se ziskem a obyčejný člověk utře.

2 0
možnosti

A budou nas poucvat a divat se zezhora na socky, ktere neumi podnikat. Jsou zajiteni do srmrti.

3 0
možnosti

Pořád nevím, proč to vláda neprodala vloni konsorciu Travel Servis, které nabídlo 1 miliardu. Takže aniž bych chtěl konspirovat - komu šly ty SKUTEČNÉ peníze od Korea Air? 58 milionů je cena k smíchu, ať si Kalousek říká (lže) co chce. Prostě prodat skoro půlku ČSA za cenu náhradních dílů (zdaleka ne všech) jednoho letadla je podle mne zlodějina. A i když nemám rád bonmoty prezidenta Zemana, asi má pravdu, když spílá médiím. NIKDO - se nad tou cenou nepozastavil.

2 0
možnosti

Za kolik koupíte autodopravu s 20 autobusy za (řekněme) 20 x 5 mil = 100 miliónů a s dluhy ve výši 98 miliónů?  A ČSA je na tom ještě hůř!

3 1
možnosti
Foto

Nemame tady nahodou podezdreni na trestny cin ?

Trestni zakonik rika :

"

§ 220

Porušení povinnosti při správě cizího majetku

(1) Kdo poruší podle zákona mu uloženou nebo smluvně převzatou povinnost opatrovat nebo spravovat cizí majetek, a tím jinému způsobí škodu nikoli malou, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti. (2) Odnětím svobody na šest měsíců až pět let nebo peněžitým trestem bude pachatel potrestán, a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 jako osoba, která má zvlášť uloženou povinnost hájit zájmy poškozeného, nebo b) způsobí-li takovým činem značnou škodu. (3) Odnětím svobody na dvě léta až osm let bude pachatel potrestán, způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 škodu velkého rozsahu."

1 0
možnosti

Hmmm - a jakou povinnost mu kdo uložil?  Aby byl podnik ziskový asi nikde uloženo není.

2 1
možnosti

D44a97v62i83d 36I37z36a10k

14. 3. 2013 12:42

mám rád takovéto konkrétní články s přesnými zdroji, narozdíl od plků některých blogerů roky

5 0
možnosti

Nedokazuje váš příspěvek, že je potřeba konečně dokončit privatizaci majetku státu a krajů?

2 1
možnosti

oni si to už vlastně zprivatizovali. To dokazuje příspěvek ;) Jen nenesou odpovědnost

0 0
možnosti

Jen pro přesnost:  Pád začal (a zřejmě nezastavitelně) nesmyslnými nákupy pana Tvrdíka.

Jak pan Tvrdík, tak pan Lašák jsou exponenty ČSSD (alespoň víme, co nás čeká).  Takže panu Kalouskovi lze zřejmě vytknout jediné: že Lašáke naodvolal dříve. Ovšem ani dříve by nebylo "včas", na pokraji konkurzu se kolem roku 2008 už dávno ČSA potácely. Byl odložen prodejem majetku a organizačními  změnami.

   Tak - ještě snad, kdo by měl sedět v dozorčích radách. Tedy jako zástupce majitelů. Já vím - odborníci.  Jenže kdo zastupuje ze zákona majitele, tedy toho, kdo jmenuje?  Ukažte stát, kde je to jinak.

3 1
možnosti

Jeden můj kolega říká, že to byla plánovaná likvidace ČSA aby se následně daly "levně prodat". Myslím že by to tak molo být. Vždyť tyhle "manažery" nikdo soudit nebude.

3 2
možnosti

Správně!!! Už před 10 lety byla ČSSD dohodnuta s dnešním kupcem. A ostatní vlády to akceptovaly.

    Tyhle konspirační teorie ........

4 1
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2296x
Agent s teplým deštěm. Co jiného je "marketingový poradce"? Ale když mě to baví... (www.marketeers.cz)

Seznam rubrik