Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je třeba uvažovat realisticky:

ČNB řeší především svoje vlastní problémy!

3 0
možnosti

Doplňuji:

A svoje zájmy!

2 0
možnosti

Tak tohle je superargument. Inu PAN Kindl.:-)

1 0
možnosti

Na jednu otázku lze odpovědět již teď. Zcela určitě to bude mít negativní dopad na nezaměstnané a důchodce. A těch je v tomto státě kolik?

5 0
možnosti
JC

J30i61r67i 21C39a41p29e79k

13. 11. 2013 10:17

Jedním z argumentů pro umělé zvýšení ceny Eura a tudíž oslabení koruny je podpora exportu. Odkdy se jakákoliv banka, byť v tomto případě centrální, zajímá o potřeby nějaké sociální skupiny? Jak v rozhovoru komentoval tento krok jeden renomovaný bankovní expert, ČNB je téměř na bubnu díky dřívějším devizovým intervencím a potřebuje se prostě nafutrovat. Jí mohou být (a jsou) pocity občana v před vánocemi šumák. Původně jsem si myslel s ohledem na výše uvedenou argumentaci banky ve prospěch devalvace koruny, že v tom má prsty Zeman, ale jelikož on sám prohlásil, že podobné intervence nikdy ničemu nepomohly, tak se mu tímto omlouvám.

9 0
možnosti
JD

ale i ti exportéři spotřebovávají dovezené suroviny, komponenty, pohonné hmoty

1 0
možnosti
JC

Kolik pan Singer utratí ze svých úspor? Kolik praček zakoupí, kolik aut české výroby atd. Pokud ne, měl by si sbalit fidlátka a jet za svým kolegou, co nám rozprodal zlatý poklad v době, kdy bylo zlato za hubičku do Basileje a už se raději nevracet.

5 0
možnosti
BP

Na Vaše relevantní otázky neexistuje smysluplná odpověď.

Proto si položme jednu zásadní otázku - " Cui bono " ... Skokové změny kursu mohou správně a včas informovaným lidem disponujícím značnými finančními prostředky vynést pohádkové zisky - stačilo pár dnů před intervencí centrální banky nenápadně nakupovat větzší balíky Eur a od minulého pátku je spokojeně prodat zpět ČNB - za každý zcela bezpečně investovaný milion Kč bezrizikový zisk cca 50.000 Kč -" no neber to vole "...

11 0
možnosti

Bylo by jistě zajímavé,

kdyby si MF vyžádalo od bank informace o přesunech financí v době, okolo jednorázových změn kurzů. Možná bychom se dobře pobavili.;-)

7 0
možnosti
OP

Poslední otázka by mohla být i : odstoupíte ze svých funkcí bez odstupného a nahradíte vzniklé škody? Je mi jasné, že odpovědí může být leda tak pohrdlivý úsměšek.

3 0
možnosti
TM

T84o27m30á69š 56M48a63l22ý

13. 11. 2013 9:51

Nic jiného si  nezasloužíte.

0 2
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2296x
Agent s teplým deštěm. Co jiného je "marketingový poradce"? Ale když mě to baví... (www.marketeers.cz)

Seznam rubrik