Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Hodně lidí žije v iluzi, že ODSka musí skončit, ale politika a vlády se netvoří na domněnkách, ale na zájmech - určitá část národa potřebuje strany jako ODS a TOPka ke svým kšeftům, do voleb také půjde Babiš i lidovci mají taky šanci: klidně může ODSka vládnout s Kalouskem dál, stačí, když se podělí o moc s Ano2011 a černoprdelníky. "Elity" pojedou dál své tunely a občan bude čumět. Ale ani kombinace ČSSD, komunisti v zádech se Zemanem nepůsobí jako něco, čemu by se dalo moc věřit. :-/

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
JS

J23a97n 35S85e16m45i26k

18. 5. 2013 17:03

Problem ODS neni rozpor mezi proklamacemi, programovymi cily uskutecnovanou politikou.

Problem ODS je ze se stala v podstate zlocineckou organizaci, jakymsi volnym seskupenim lidi se zajmy primarne nasmerovanymi k rozkradani penez danovych poplatniku, s primesi mozna autentickych pravicaku typu Necas kteri alespon vytvareji zdani zbytku nejake ideologie.

Ta promena byla dokonana pred davnymi a davnymi lety a uz od konce 90. let jsem nechapal lidi kteri je volili v domeni ze voli nejakou "pravicovou stranu" a ne zlocinecky kartel.

Jiste, muzeme se bavit o tom ze CSSD a dalsi strany castecne funguji na podobnych zakladech, ale ODS je prototyp tohoto systemu uz od Klausovych dob (Cermaci, Machove a jejich regionalni klony). ODS(nebo spise lidi ODS) vedla cestu k vytvoreni systemu kdy se z politickych stran staly skoro mafianske struktury. Struktury jejichz cilem bud prime tunelovani penez placenych obcany ve forme dani, nebo zivot na ucet danovych poplatniku formou odmen ve verejnych funkcich a pozicich v podnicich ve verejnem vlastnictvi.

Tohle vsechno se Rathove,Grossove z jinych stran ucili na konci 90. let od lidi ODS a spolecne to dovedli k dokonalosti.

Je hrozne smutne ze hodne lidi-jako treba autor tohoto blogu- porad vidi nejakou ideologii,programove cile atd. tam kde minimalne od druhe poloviny devadesatych let proste nebyly. A ze se porad spousta lidi hada treba v souvislosti s ODS-CSSD na tema "pravice vs. levice" , "nas zlodej je cistejsi nez vas zlodej". Ideologie je uplne to posledni o co jde.

5 0
možnosti
RH

Když ono je to o tom, že to malování se na "pravici" a "levici" je dobré jen k tomu, aby se lidi soustředili na hádky zda "levice nebo pravice", a ne na tom že jim to společenství už šlohlo i talíř se snídaní.

1 1
možnosti
Foto

Jen velmi nerad s Vámi musím souhlasit. Jsem skalní "pravicový" volič (nebo vůl-iljič?) a jsem v pozici,že není koho volit. Tzv "pravice" i "levice" jsou naprosto titíž lidé, jen se jinak jmenují, mají různé posty, ale naprosto stejné cíle. Vlastní profit, moc a beztrestnou budoucnost. Volební programy jsou pouze PR agenturami zpracované reklamy na to, jak vám zajistí lepší a delší erekci. Nic víc, nic míň. Takže Bůh/Alláh/Hmota s námi, Skvělá Komunistická Budoucnost je v dohledu. Protože pouze komunisté nepochybují o své pravdě...

4 3
možnosti
MB

Pane Nováku, karma, máte naprostou pravdu.  R^

2 1
možnosti
MB

ODS budu volit jen v tom případě, pokud bude její předseda Mareček Bendů.;-D

0 5
možnosti

A37d32a76m 70Š24v85e27j27d39a

15. 5. 2013 10:19

Ať udělá ODS kampaň jakoukoliv tak ji člověk se špetkou soudnosti / fungující dlouhodobou pamětí nemůže nikdy volit. Zajímalo by mě, na koho ODS vlastně cílí.. levicové voliče ČSSD asi nepřebere a pravicovým opakovaně vrazila kudlu do zad..

6 1
možnosti

cili na nenavist vuci sockam, to je tak jedine

1 0
možnosti
PM

P70e85t12r 20M20a61r28e74š

15. 5. 2013 10:11

ODS je dneska menšinová strana, tak musí mít cíl někde kolem 4%. Jak naznačují špičky ODSky.. třeba tady

tady .http://eportal.parlamentnilisty.cz/Articles/5310-duhoveho-svobodu-trumfnul-multikulturni-zahradil-podivejte-se-co-mi-odepsal-na-muj-email-po-kterem-jsem-se-rozhodl-ze-ods-uz-nikdy-volit-nebudu-.aspx

všechno nad je pro ODS jasný úspěch:-):-):-):-),

1 0
možnosti
PM

P81e49t26r 29M48a64r73e25š

15. 5. 2013 10:13

je ale jasné, že TOP 09 není žádná alternativa k ODS.. to spíš ten Mach a Svobodní...

7 2
možnosti
VS

Kampaň ODS nebude fungovat hlavně proto že ODS je příliš zapletená s Kalouskem a neustavní LIDEM.

3 0
možnosti
VN

Vcelku souhlas , až na jednu drobnost. V USA to funguje tak , že z 93% pravděpodobnostní vyhraje volby do senátu ten kandidát , který sežene více peněz na kampaň.

Takže ten , kdo bude chtít v budoucnu po všech stránkách tuto zemi ovládnout , musí zlikvidovat kvalitní školství (vzdělaný a myslící člověk je nebezpečný) , pak bude potřebovat kvanta peněz a pak již bude na věčná léta za vodou.

2 0
možnosti

vzdelani lide jsou treba pro vydelavani penez. Dulezite je, vzdelat je jen v jejcih oboru a udelat z nich fachidioty.

1 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2296x
Agent s teplým deštěm. Co jiného je "marketingový poradce"? Ale když mě to baví... (www.marketeers.cz)

Seznam rubrik