Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma. Hezky jste to vystihnul R^

Ostatní za mě doplnil Míla Šula ;-)

2 0
možnosti

M40í10l19a 71Š85u15l46a

25. 3. 2013 9:48

.. vidím to podobně, EU spustila bezprecedentní okrádání střadatelů .. to se samozřejmě musí projevit na důvěře k institucím EU, bank a vlastní politické reprezentace .. 

.. myslím, že nyní by měli být nenapravitelní eurooptimisté opatrnější ve svém euronadšení, aby pozdějí nebyli k smíchu .. EU se pomalu, ale jistě hroutí k svému zániku, Rusko to okrádání vlastních občanů nenechá bez trestu .. máme se na co těšit, zasáhne to i nás, ačkoli nejsme v eurozóně .. 

.. karma R^

2 1
možnosti

Nestrašte, pane Nováku!

Jaká krádež, jaké zdanění?

Pouze "měnové opatření".

0 1
možnosti
VH

Nevěřím. Dál než nadpis, není nutno číst, zbytečná ztráta času. EU

1 3
možnosti
VH

Poněkud se zapomíná, že důvěra nevznikne tím, že se banky nechají na pospas útoku těch, kteří mají rychlejší možnost si vybrat vklady. A že pomoc znamená finanční náklad, proto má pomáhající právo si dávat podmínky. Je věc každého státu, zda podmínky pomoci přijme, či zda problém najednou překvapivě nevidí až tak naléhavý....

A kyperské banky jsou určitou specialitou. Neukládají si tam peníze jen místní ostrované. Pokud někdo chtěl vydělat na nízkých daňových sazbách, tak EU ukázala, že to má svá rizika.

1 1
možnosti
MZ

Asi jsem nepochopil tu myslenku... Kdo presne teda je ten co prisel o tu duveryhodnost ? Politici v EU, politicu narodnich statu, novinari nebo bankeri ??? Copak jakakoliv z tehle skupin najekou duveryhodnost kdy vubec mela ???? :)

0 0
možnosti
Foto

P51e37t24r 64U11g94r75i46n

25. 3. 2013 9:07

Netřeba se scházet za rok či dva. Tak jak jste to napsal, tak to bude a bude to vidět v Itálii a Španělsku jako první ...

1 0
možnosti

25. 3. 2013 9:06

Ano, oko nezůstalo suché, je to dojemný příběh. Ale jak byste tu situaci řešil vy? Dal byste jim ty peníze bez podmínek nebo byste jim nedal nic?

0 2
možnosti
Foto

to je na tom totiž to nejsmutnější, pro vás jako střadatele tato siruace nemá řešení, můžete akorát koukat, jak vám ty peníze kradou a nemůžete udělat nic a ještě je to všechno děsně légální

2 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2296x
Agent s teplým deštěm. Co jiného je "marketingový poradce"? Ale když mě to baví... (www.marketeers.cz)

Seznam rubrik