Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Něco mně napadlo. Nebude ta protinatalitní finanční politika našeho ministra chemika (a potažmo celé EU) mít něco společného s multikulti???? Jako že, my vám znesnadníme mít děti, a to by bylo abychom do Evropy ty přičmoudlý mohamedány nějak nedostali, když evropani budou vymírat....;-D

1 0
možnosti

Chce to znát.  Co může být ve snížené sazbě je v rámci EU koordinováno. No - a pleny (stejně jako zdravotní pomůcky)  n e j s o u   v rámci EU ve snížené sazbě. ČR měla do roku 2011 vyjednány výjimky (mj. ve výše uvedených komoditách). Takže vlastně už rok "přetahovala".  

    Prostě pleny ve vyšší sazbě házíte zcela chybně na Kalouska, Nečase, vládu, parlament.  Za toto zvýšení mohou více než 3/4 voličů, kteří v referendu hlasovali pro vstup do EU.

2 0
možnosti

Ale nestrašte, děti jsou radost. Samozřejmě že přesun plínek do zboží s vyšší sazbou DPH je sviňárna, ale tvrdit, že bych kvůli tomu nechtěl mít děti, je přehnané. Koneckonců, až děti vyrostou z plínek, bude dalších těch výdajů tolik, že se vám ještě bude po tom krásně levném plínkovém období stýskat.

2 2
možnosti
Foto

:-)R^přesně tak. Čím starší dítě, tím vyšší výdaj.

2 2
možnosti

Tato posledníi hruzovlada se neštítí ničeho a nezastaví před ničím.

6 3
možnosti

Ani před plněním povinností, daných předpisy EU. 

Byl jste v roce 2003 plnoletý? Pokud ano, zúčastnil jste se hlasování v referendu? A taky jste hlasoval pro vstup?  Pak nadávejte na sebe.

1 0
možnosti

Pan Nečas má už všechny svoje 4 děti odplenkované a pan Kalousek ty svoje dvě také.

Tak co od nich můžeme čakt, že ???

Mě kdysi šokoval už pan Nečas svojím prohlášením, že se bude dávat porodné jen u prvního dítěte, protože všechny ty další mají již kočárek po něm!

Ale na další náklady rodiny jaksi zapomněl...8-o

Na to, že má 4 děti, moc znalostí o tom nemá. Asi to vše měla na starosti paní Nečasová (nyní už bývalá manželka).

8 7
možnosti
Foto

Co myslíte, že přijde po volbách v .2014? (pokud nebudou předčasné). Vyhraje ČSSD a populisticky zavede dávky, co doteď vláda zrušila.

Porodné je populistický příspěvek. Navíc některé sociální skupiny ho na potřeby pro dítě vůbec nevyužijí. Brala bych, kdyby byl ve formě např. poukázek na dětské potřeby, nebo slevy na pleny..nebo UM...po dobu jednoho roku.

  Kdo plánuje rodinu,měl by s vyššími výdaji počítat a odkládat si peníze na dobu, kdy vypadne jeden příjem. A nestát pak s nataženou rukou a nečekat, až stát něco milostivě přihodí:-) (ne, abyste si to vztáhla na sebe, Pavlo!!  jen reaguji na Váš příspěvek o porodném;-))

1 4
možnosti

Karma jak Brno.

7 3
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2296x
Agent s teplým deštěm. Co jiného je "marketingový poradce"? Ale když mě to baví... (www.marketeers.cz)

Seznam rubrik